SRCE DA PREPUKNE!  Devojčica ubijena u Šapcu bila svesna dok su je prevozili u bolnicu, drugarice se oprostile od nje na dirljiv način

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 12:35

SRCE DA PREPUKNE! Devojčica ubijena u Šapcu bila svesna dok su je prevozili u bolnicu, drugarice se oprostile od nje na dirljiv način

Tragedija koja je zavila Šabac u crno.

Devojčica (14) nastradala je sinoć u mestu Bogosavac kod Šapca na lokalnom putu kada je na nju naleteo automobil kojim je upravljao pijani vozač.

Automobil "ford fokus" vozio je mladić (22) koji inače živi u susednom selu.

- Ona je devojčica bila na biciklu koje stalno vozi, verovarno se vraćala kući. Ima divne roditelje i starijeg brata koji su sada sigurno u šoku zbog svega - kaže komšinica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčicine porodice za medije i dodaje:

- On je nju samo sručio u kanal. Pokosio je i odbacio tako da je upala u kanal pored puta. Ljudi su je tražili da joj pomognu. Koliko znam, bila je čak i svesna kad je krenula u bolnicu.

Prema njenim rečima devojčica je bila divno dete i stalno je bila u društvu svojih drugarica iz škole koje su se, inače, oprostile od nje i poslale snažnu poruku.

- Nikad nemoj pijan sesti za volan, jer ne možeš znati ko će ti se naći na putu i kome možeš oduzeti život - napisale su one u fotografiju sveće koja gori, nalepnice slomljenog srca i natpisa 2009. - 2023.

Inače, nesreća se dogodila na neosvetljenom delu puta kod Bogosavca, a devojčicin bilikl takođe nije bio osvetljen.

Devojka je, podsetimo, podlegla povredama u bolnici, a mladić je imao 1,05 promila alkohola u krvi i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.