BILA JE LAVICA DO KRAJA... Kolege Done Ares U SUZAMA zbog njenog preranog odlaska

Izvor: Blic, 02.Okt.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILA JE LAVICA DO KRAJA..." Kolege Done Ares U SUZAMA zbog njenog preranog odlaska

Družila se i sarađivala sa mnogim velikim imenima u svetu muzike, a pevači i pevačice o njoj imaju samo reči hvale.

Pevačica Dona Ares danas nas je napustila, u 41. godini života, a za sobom je ostavila pesme koje će se još dugo pevati na ovim prostorima.

Njene kolege su izrazile tugu zbog njenog preranog odlaska, a jedan od njih bio je Saša Matić.

- Porazila me je ova tužna vest. Bili smo jako dobri prijatelji, uvek sam bio tu uz nju i bio sa njom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u najtežim momentima, pomagao sam joj, iako to nije tražila. Mnogo smo se voleli, naše energije su se prepoznale. Nemam reči da izrazim koliko će mi nedostajati, Dona je bila lavica do kraja - rekoa je Saša Matić za "Blic", dok je Fuad Backović Din na društvenim mrežama napisao emotivnu poruku:

- Bol koju osećam za tobom, draga Azra, neopisiva je... Dušo moja! Grozan dan...

Dženan Lončarević bio je iznenađen kad smo mu saopštili šta se dogodilo.

- Zatekli ste me sad sa tom informacijom. U šoku sam. Baš mi je žao. Ona je bila divna žena. Ne znam šta bih vam više rekao, šokiran sam - rekao je Lončarević za "Blic".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.