BIDERMAJER I VENČANICA U PRVOM PLANU Fotografija Nataše i Luke po izgovaranju sudbonosnog da izmamiće vam osmeh na licu

Izvor: Blic, 28.Sep.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIDERMAJER I VENČANICA U PRVOM PLANU Fotografija Nataše i Luke po izgovaranju sudbonosnog "da" izmamiće vam osmeh na licu

Pevačica se u ponedeljak udala treći put, a sada se pojavila prva slika sa svadbe koju je mladi bračni par želeo da podeli sa svima.

Nataša Bekvalac (37) i Luka Lazukić (36) zarekli su se pre tri dana na večnu ljubav jedno drugom, a na prvoj slici koju su podelili sa svima vidimo ih malo po izgovaranju sudbonosnog "da", dok su bidermajer i njena haljina u prvom planu.

Luka se odlučio na nešto ležerniju odevnu kombinaciju, a još jednom su pokazali da rade ono što požele, a ne ono što se očekuje od njih.

Nataša i njen suprug su i dalje na Ibici, a u toku nedelje trebalo bi da se vrate u srpsku prestonicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.