BG: Uhapšene razbojnice koje su pljačkale taksiste

Izvor: B92, 31.Jan.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Uhapšene razbojnice koje su pljačkale taksiste

Beograd -- Policija u Beogradu je uhapsila J.J. (31) i identifikovala drugu osumnjičenu za više krivičnih dela razbojništva, saopštio je MUP.

Osumnjičene se terete da su juče u naselju Mirijevo uz upotrebu noževa izvršile razbojništvo nad taksistom kome su nanele lake telesne povrede i od koga su oduzele 35.000 dinara.

Takođe, one se sumnjiče da su u oktobru 2016. godine izvršile još dva razbojništva nad taksistima uz pretnju nožem.

Sumnja se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su od jednog oštećenog oduzele 7.000 dinara, a od drugog kome su nanele lake telesne povrede 16.000 dinara.

Osumnjičena J.J. biće uz krivičnu prijavu privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, dok za drugom osumnjičenom osobom policija intezivno traga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u Pančevu uhapsila LOPOVA SA FANTOMKOM I NOŽEM

Izvor: Blic, 31.Jan.2017

Policija u Pančevu identifikovala je muškarca (21) iz tog grada, za koga se sumnja da je u naselju Tesla, maskiran fantomkom, uz pretnju nožem iz prodavnice uzeo oko 15.000 dinara, a potom pobegao, saopšteno je danas iz MUP-a...Kako je navedeno, osumnjičeni je saslušan i protiv njega će biti podneta...

Nastavak na Blic...

Dve devojke napadaju taksiste u Beogradu: Uđu u kola, izudaraju vozača i uzmu mu sve pare!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jan.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J. J. (1986) i identifikovali drugu osumnjičenu zbog sumnje da su izvršile više razbojništava...Osumnjičene se terete da su juče u naselju Mirijevo noževima napale taksistu kome su nanele lake telesne povrede i od koga su oduzele...

Nastavak na Telegraf.rs...

Dve žene pljačkale taksiste

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2017

Policija je u Beogradu uhapsila J.J. (31) i identifikovala drugu osumnjičenu za više razbojništava, saopštio je MUP...One se terete da su juče u naselju Mirijevo, uz pretnju nožem, opljačkale taksistu kome su nanele lake povrede i od koga su ukrale 35.000 dinara...Takođe se sumnjiče da su u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.