BG: Ugašen požar, nema povređenih

Izvor: B92, 03.Okt.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Ugašen požar, nema povređenih

Beograd -- Požar koji je izbio na krovu kuće u Bulevaru despota Stefana broj 84, preko puta sedišta beogradske policije, lokalizovan je, a povređenih nema.

Kuća je u fazi rekonstrukcije i obložena je plastičnim folijama, a vatra je izbila oko 12 i 15 časova u potkrovlju, koje se već nekoliko dana renovira.

Pet vatrogasnih kola i dva vatrogasna džipa su izašli na mesto požara. Obe saobraćajne trake u smeru prema Pančevu bile su blokirane vatrogasnim vozilima, ali je saobraćaj posle gašenja požara potpuno normalizovan.

U tom delu grada se video veoma gust dim.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gori kuća u Bulevaru despota Stefana

Izvor: Blic, 03.Okt.2013

U kući u Bulevaru despota Stefana, preko puta sedišta beogradske policije, oko 12.15 sati izbio je požar na krovnoj konstrukciji...Kuća je u fazi rekonstrukcije i obložena je plastičnim folijama, a vatra je izbila u potkrovlju koje se već nekoliko dana renovira...Pet vatrogasnih kola i dva vatrogasna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.