BG: Starica preminula na ulici

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Starica preminula na ulici

Lekari hitne pomoći više od 40 minuta su se borili za život starice koja je preminula u Sremskoj ulici, piše “Blic”.

“Žena starosti između 75 i 80 godina umrla je najverovatnije prirodnom naprasnom smrću. Reanimacija je rađena više od 40 minuta, a u 8.37 sati konstatovana je smrt. Hladno je vreme, a ona je verovatno bila hronični bolesnik”, navela je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako je prethodno navedeno, telo žene je pronađeno na pločniku na ulazu u Sremsku ulicu, jednu od najprometnijih ulica u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Telo žene pronađeno na Zelenom vencu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2014

Beživotno telo neimenovane žene pronađeno je na pločniku na ulazu u Sremsku ulicu u Beogradu, piše “Blic“...Kako navodi beogradski medij, telo je pronađeno jutros, na Zelenom vencu, na samom ulazu u Sremsku ulicu, jednu od najpromentijih u Beogradu...Za sada nisu poznati detalji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.