BG: Pukla cev, centralne ulice bez struje / VIDEO

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Pukla cev, centralne ulice bez struje / VIDEO

Beograd -- Ulica Kralja Milana i još nekoliko okolnih ulica u centru Beograda ostale su bez struje pošto je kod Palate Beograd pukla vodovodna cev, rečeno je u EDB.

"S obizorm na veliku količinu vode koja kulja morali smo da isključimo trafostanicu", rekla je agenciji Beta portparol EDB Sandra Alagić.

Po njenim rečima, struja će biti uključena kada havarija bude otklonjena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Deo centra Beograda bez struje zbog havarije na vodovodu

Izvor: N1 televizija, 22.Avg.2017

Ulica Kralja Milana i još nekoliko okolnih ulica u centru Beograda ostale su u utorak uveče bez struje pošto je kod Palate Beograd pukla vodovodna cev, rečeno je u Elektrodistribuciji Beograd (EDB)..."S obizorm na veliku količinu vode koja kulja morali smo da isključimo trafostanicu", rekla je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.