BG: Pucnjava na Vilinim Vodama, dvoje ranjeno

Izvor: B92, 19.Nov.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Pucnjava na Vilinim Vodama, dvoje ranjeno

Dve osobe su ranjene u pucnjavi na Vilinim Vodama, kod "Tempa" u Beogradu. Jedna osoba je ustreljena u stomak, a druga u nogu.

Ekipe hitne pomoći su odvezle povređene, a jedna osoba je odvezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Pucnjava se, kako su naveli, dogodila oko 16.50 na Vilinim vodama bb.

Policija utvrđuje sve okolnosti i intenzivno traga za počiniocioma, rekli su u MUP-u.

Nacelnik Policijske uprave Beograd Veselin Milić izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za RTS da je reč o licima iz kriminogene sredine koja su dovođena u vezu sa preprodajom narkotina.

RTS je preneo da su ranjena dva mladića od dvadeset godina.

Jedan je teže povređen i Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, a drugi je ranjen u nogu i nalazi se u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava na Vilinim vodama

Izvor: Studio B, 19.Nov.2015

Dva mladića od dvadeset godina ranjena su u pucnjavi na Vilinim vodama, kod "Tempa" u Beogradu. Jedna osoba je ustreljena u stomak a druga u nogu...Ekipe hitne pomoći su odvezle povređene. Teže povređeni mladić je prebačen u Urgentni centar a mladić ranjen u nogu je u Gradskoj bolnici na Zvezdari...Do...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.