Kod maloletnika u Beogradu 500 grama heroina

Izvor: Beta, 29.Nov.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod maloletnika u Beogradu 500 grama heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su danas od jednog maloletnika više od 500 grama heroina. Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ulice, policija je u taksi vozilu na zadnjem sedištu u putničkoj torbi 17-godišnjeg mladića našla četiri paketića sa 545,11 grama heroina. Zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, mladić je priveden dežurnom javnom tužiocu za maloletnike, saopštilo je Ministarstvo.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALOLETNIK UHVAĆEN SA DROGOM U OBLIKU TENISKE LOPTICE: Šetao okolo sa pola kilograma heroina!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2016

Policija u Beogradu zaplenila je danas kod jednog maloletnika više od 500 grama heroina...- Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ulice, policija je u taksi vozilu na zadnjem sedištu u putničkoj torbi mladića (17) pronašla četiri paketića u obliku teniske loptice u kojima se nalazilo 545,11...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.