BG: Pauk očistio levu obalu Save

Izvor: B92, 10.Jun.2012, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: "Pauk" očistio levu obalu Save

Beograd -- Po nalogu gradske komunalne inspekcije uklonjeno je 11 vozila sa javnih zelenih površina na levoj obali Save, između Savskog mosta i "Gazele".

Zamenik sekretara za inspekcijske poslove Nebojša Tomić rekao je da je veliki deo zelenih površina na ovom prostoru oštećen parkiranjem vozila i njihovim prolaskom do samih splavova.

"Pojedinim vozačima čak je i naplaćivan parking na mestima na kojima parkiranje nije dozvoljeno. Lica koja su vršila naplatu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << procesuirana. Da bi se vozilom ušlo na zaštićeni deo obale preko zelenih površina, nepoznata lica su na tri lokacije uklonila prepreke i time omogućili nesmetan ulazak", ističe Tomić.

Akcija na tom prostoru i na celom priobalju će se nastaviti, a u toku nedelje zajedno sa JKP "Zelenilo Beograd" počeće uređenje tog prostora i postavljanje zapreka.

Taksi preduzetnici koji su svojim vozilima prolazili do samih splavova preko zelenih površina su po hitnom postupku dovedeni kod dežurnog sudije za prekršaje gde su im izrečene novčane kazne od 80.000 do 120.000 dinara, navodi se u saopštenju.

U akciji su po nalogu inspektora drumskog saobraćaja četiri taksi vozila isključena iz saobraćaja jer su imali taksi dozvolu izdatu na teritoriji Opštine Sečanj, a pružali su taksi usluge na teritoriji Beograda, podseća se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pauk" očistio levu obalu Save

Izvor: Mondo, 10.Jun.2012

Počeo obračun sa vozačima koji bez dozvole parkiraju na travnatim površinama na obali. Taksisti kažnjeni sa 80 do 120 hiljada dinara.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.