BG: Dečak slučajno ubio sestru?

Izvor: B92, 14.Dec.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Dečak slučajno ubio sestru?

Osmogodišnja devojčica nastradala je u kući, u Resniku, pošto je pogođena metkom iz vatrenog oružja. Proverava se da li ju je slučajno ubio četvorogodišnji brat

Do tragedije je došlo kada je opalila puška prilikom čišćenja, rečeno je internet portalu RTS-a u MUP-u.

Tragedija se dogodila u nedelju, oko 16.40, u porodičnoj kući u beogradskom naselju Resnik. Devojčica je nastradala na licu mesta, i Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako nezvanično saznajemo proverava se mogućnost da je devojčicin brat, od četiri godine, slučajno ispalio metak iz lovačke puške, koji je pogodio njegovu sestru. Policija je svim ukućanima uzela otisak parafinske rukavice, pa bi dalja istraga trebalo da utvrdi šta se zaista desilo.

Čeka se zvanično saopštenje MUP-a.

Prema informacijama do kojih su došle Novosti, otac Darko K. i deda Jovo C. po povratku iz lova čistili su oružje i ostavili ga na stolu u sobi na spratu kuće. Nepažnjom, u cevi sačmare ostao je još jedan patron.

Prema nezvaničnim informacijama Novosti, devojčica i brat igrajući se popeli su se na sprat gde se nalazilo oružje. Mali F. K. je nenadano povukao oroz i ispaljena sačma pogodila je njegovu sestru koja je u tom trenutku bila sa druge strane cevi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.