BG: Dadilja umešana u pljačku žene

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Dadilja umešana u pljačku žene

Beograd -- Beogradska policija je uhapsila četiri osobe osumnjičene za pljačku jedne sugrađanke kojoj su, pred njenim maloletnim sinom, iznudili 55.000 evra.

Beogradska policija uhapsila je S. Đ. (34), R.L. (37), M.K. (42) i A.Đ. (33), svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva nad jednom sugrađankom i njenim maloletnim sinom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Sumnja se da su krivično delo izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 7. juna ove godine, tako što je M.K. "tipovala" oštećenu, jer je imala uvid u njihovo imovinsko stanje, pošto je povremeno čuvala njenog sina, pa je informaciju o njihovom kretanju prenela S.Đ.

Posle te informacije, S.Đ. i R.L. su došli blizu stana, gde se jedan od njih dvojice maskirao kao policajac i pozvonio na vrata. Kada je oštećena otvorila vrata drugi osumnjičeni je, maskiran fantomkom, ušao u stan i naredio njoj i njenom sinu da legnu na pod, posle čega je iz torbe uzeo kesu u kojoj se nalazilo oko 55.000 evra.

Prilikom pretresa stanova, kod S.Đ. i M.K. je pronađen deo novca, a A.Đ. je osumnjičena da je nakon izvršenja dela takođe prisvojila izvesnu sumu novca.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni dežurnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva na saslušanje, piše u saopštenju MUP-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukrali od Beograđanke 55.000 evra, "tipovala" je dadilja

Izvor: Blic, 11.Jul.2014

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je S. Đ. (34), R.L. (37), M.K. (42) i A.Đ. (33), sve iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili razbojništva nad jednom sugrađankom i njenim maloletnim sinom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. ..Sumnja se da su krivično delo izvršili 7....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.