BEŽITE SA ULICA Beograd na udaru strašnih grmljavinskih oluja - nevreme tutnji, a tek nas čeka HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 17:12

BEŽITE SA ULICA Beograd na udaru strašnih grmljavinskih oluja - nevreme tutnji, a tek nas čeka HAOS (VIDEO)

Prestonica na udaru nevremena.

Beograd je oko 17 časova zahvatilo jako grmljavinsko nevreme sa veoma obilnim pljuskovima. Nevreme je praćeno intenzivnim električnim pražnjenjem, a u delovima Beograda beleži se i grad.

Ovaj snažan grmljavinski sistem zahvatio je ceo grad, ali je najjači u centru grada i na Novom Beogradu.

Očekuje se da padne od 10 do 30 milimetara kiše po kvadratnom metru, u delovima grada i više.

Kada prođe ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grmljavinski sistem, Beograd će do kraja dana i tokom večeri biti na udaru novih grmljavinskih sistema sa obilnijim pljuskovima, a u delovima grada očekuju se oluje.

U ovom trenutku Beogradu se iz Vojvodine približva još jedan veoma snažan grmljavinski sistem. Na njegom putu direktno će se naći Zemun, Dobanovci, Surčin, Novi Beograd, odnosno severni i zapadni delovi grada.

Očekuju se dodatne količine obilnih padavina, ali i veoma jaka grmljavina.

Kako je atmosfera veoma nestabilna, na području glavnog grada pljuskovi sa grmlhavinom sa povremenim prekidima očekuju se i tokom večeri.

Veoma slična situacija očekuje se i narednih dana, naročito posle podne, pred kraj dana i uveče i tada će biti i idealnih uslova za grmljavinske oluje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.