BEZ STRUJE OSTALO 34.000 KUĆA: Tornado poharao grad u kome živi najviše Srba van Srbije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 09:41

BEZ STRUJE OSTALO 34.000 KUĆA: Tornado poharao grad u kome živi najviše Srba van Srbije (VIDEO)

Tornado i jaka oluja u nedelju uveče pogodili Čikago

Oko 34.000 domova ostalo je bez struje, nakon što su u nedelju kasno uveče jaka oluja i tornado pogodili oblast grada Čikaga u američkoj državi Ilinois, objavila je čikaška elektroenergetska kompanija Komonvelt Edison (ComEd).

Sajt ComEd je na sajtu naveo da je više od 14.000 korisnika ostalo bez struje u okrugu DuPejdž, dok je u okrugu Kuk u mraku bilo više od 13.000 domaćinstava, preneo je Rojters. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Heavy damage. Large emergency presence. Woodridge, IL.

My video. @ABC7Chicago @ABC permission only. pic.twitter.com/8YzYjZKcCj

— Greg Dutra 🇵🇹 (@DutraWeather) June 21, 2021

Struje nije bilo i u još nekim okruzima, ali je tamo manji broj domaćinstava pogođen nestankom električne energije.

NBC Čikago je naveo da je "izuzetno opasan tornado" pogodio istočni deo oblasti Čikaga, nanevši veću štetu u naselju Derijen, ali nije bilo izveštaja o povređenima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.