BEZ STARCA NEMA UDARCA!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STARCA NEMA UDARCA!

Folker Era Ojdanić, posle nekoliko neuspelih pokušaja da osvoji Slađanu Pejić, odlučio da joj ponudi nezaboravan provod u svojim luksuznim apartmanima u Bečićima

Folker Era Ojdanić ne odustaje u svojoj nameri da osvoji bivšu ukućanku kuće Velikog Brata Slađanu Pejić. Naime, kako Kurir saznaje, posle nekoliko neuspelih pokušaja da je smuva dok su boravili u kući, ali i ponude da o njegovom trošku snimi album, Era je odlučio da još jednom okuša sreću i odigra na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poslednju kartu. Ovoga puta odlučio je da mladoj Bosanki ponudi nezaboravan boravak tokom leta u svojim apartmanima na Crnogorskom primorju.

- Era je dugo razmišljao šta bi mogao da bude njegov sledeći korak u osvajanju. Posle nekoliko dana sinula mu je ideja da Slađi ponudi svoje luksuzne apartmane u Bečićima. Ukoliko Slađa pristane, biće svašta - kaže naš izvor i dodaje:

- Ne prođe dan a da se on ne seti svog boravka u kući i, naravno, svoje ljubavi Slađe. Iako ona po godinama može da mu bude ćerka, pa i unuka, Eru to mnogo ne brine. Svi koji ga dobro poznaju svesni su da, kada nešto zacrta, to uvek i dobije. Ovoga puta cilj mu je da manekenku ostavi bez daha, a to će uraditi tako što će joj baciti pred noge sve svoje bogatstvo. Ukoliko je Slađa tip koji pada na avione i kamione, stari lisac je na dobrom putu da upiše još jednu recku.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Eru da čujemo njegov komentar.

- Slađani su sva moja vrata širom otvorena. Svi koji su pratili serijal “Veliki Brat” znaju da sam odlepio za njom. Ali, moram da naglasim da ni ona nije ostala imuna i nezainteresovana. Bilo je tu značajnih pogleda, koji se neće završiti samo na tome. Pozvao sam je da bude moj gost na Crnogorskom primorju u periodu koji ona izabere - kaže Era i dodaje:

- Ovih dana ću biti njen gost u Sarajevu jer je ona angažovana kao maneken na revijama, a posle toga ćemo zajedno otputovati na more, gde ćemo uživati celog leta. Prirediću joj nezaboravan provod, koji će pamtiti celoga života.

Ako je po onoj staroj “Bez starca nema udarca”, biće da će se Slađa stvarno dobro provesti i ko zna šta će još pored provoda dobiti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.