BEZ STARCA NEMA UDARCA

Izvor: Kurir, 11.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ STARCA NEMA UDARCA

BEOGRAD - Na svečanom koktelu povodom otvaranja hotela „Zira“ među gomilom poznatih zvanica našli su se i akademik Dobrica Ćosić i stara zavodnica i imitatorka Biljana Ristić. Ne znamo da li ih je ponela prijatna atmosfera ili to što su se sreli posle mnogo vremena, ali njihovo pozdravljanje i „celivanje“ potrajalo je poprilično dugo. Osamdesetogodišnji pisac pokazao je da je još u dobroj formi onog trenutka kada je dobrodržeća Biljana došla da ga srdačno pozdravi. Osmeh koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije silazio s njihovih lica još više se razvukao kada su počeli da pršte poljupci, koji su privukli pažnju kako prisutnih gostiju tako i našeg paparaca. Naslonjeni licem uz lice, šapatom su razmenili nekoliko rečenica dok su im se usne skoro dodirivale.

Starom šmekeru nije smetalo to što su sevali blicevi da dami uputi nekoliko komplimenata. Sve u svemu, Dobrica je pokazao da se džentlmenski maniri nikad ne zaboravljaju, dok je Biljana po ko zna koji put potvrdila reputaciju fatalne žene.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.