BEZ MLADE ENERGIJE I NOVIH ZNANJA NEMA NAPRETKA Đorđe Milićević primio koordinatore Kancelarije za mlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BEZ MLADE ENERGIJE I NOVIH ZNANJA NEMA NAPRETKA" Đorđe Milićević primio koordinatore Kancelarije za mlade

Potpredsednik Narodne skupštine i šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević primio je danas koordinatore Kancelarije za mlade iz cele Srbije koji su bili gosti Parlamenta.

On im je preneo svoja iskustva od trenutka kad je kao najmlađi poslanik ušao u parlament 2008. godine i dodao da ga uvek raduje kad mladi ljudi žele da posete Narodnu skupštinu, jer to, kaže, znači da su opredeljeni da svojim aktivizmom i kreativnošću doprinesu izgradnji našeg društva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Bez mlade energije i novih znanja nema napretka. Mladost je budućnost. Mladost i energija ne sme da bude mana, naprotiv to mora da bude vrlina, kako na političkoj sceni Srbije, tako i u svim sferama društva - kazao je Milićević.

Mladim gostima Parlamenta Milićević je govorio o značaju skupštine i upoznao ih sa načinom rada i njenim nadležnostima.

Na kraju posete im je poželo puno uspeha u radu, uz želju da se jednog dana vrate u Parlament kao narodni poslanici "koji će zastupati interese mladih i pomoći da se izgradi još bolja Srbija".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.