BEZ IKAKVE OPREME POPEO SE NA JEDAN OD NAJVIŠIH NEBODERA: Kada su ga uhapsili nisu mogli da veruju zašto je to uradio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 22:29

BEZ IKAKVE OPREME POPEO SE NA JEDAN OD NAJVIŠIH NEBODERA: Kada su ga uhapsili nisu mogli da veruju zašto je to uradio (VIDEO)

Policija je uhapsila Britanca koji je pokušao da se popne uz jednu od nejviših zgrada u Seulu.

Jedan Britanac je uhapšen nakon što se, koristeći samo gole ruke, popeo na polovinu petog nebodera po visini u Seulu.

Više od devedeset pripadnika policije, vatrogasaca i hitne pomoći poslato je u zgradu koja ima 123 spratova i dostiže visinu od 555 metara nakon što je u pondeljak ujutru primećeno kako se čovek penje uz nju.

Muškarac, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u svojim dvadesetim godinama, stigao je do sedamdeset i drugog sprata, na visini od 310 metara pre nego što su pripadnici nadležnih službi uspele da dođu do njega i da ga ubace u zgradu.

Južnokorejski mediji identifikovali su čoveka kao slobodnog penjača Džordža Kinga Tompsona. U izveštajima se navodi kako je na leđima imao padobran i da mu je namera bila da na kraju skoči sa zgrade.

U zvaničnim izveštajima i dalje se ne navodi identitet muškarca niti njegovi motivi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.