BEZ DOGOVORA O FORMIRANJU VLASTI U KOSOVSKOJ MITROVICI

Izvor: Kurir, 07.Jun.2010, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DOGOVORA O FORMIRANJU VLASTI U KOSOVSKOJ MITROVICI

KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke u Kosovskoj Mitrovici Dragiša Đoković izjavio je da još traju pregovori o formiranju lokalne vlasti u ovom gradu.

Razgovori se vode, ali još nema dogovora, rekao je Đoković koji nije mogao potvrditi da će buduća vlast u Kosovskoj Mitrovici biti sastavljena od stranaka koje čine i vladu Srbije. "Demokratska stranka će, kao najveća stranka, dati predsednika opštine", poručio je Đoković.

Koordinator >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glavnog odbora Socijalističke partije Srbije za Kosovo Dejan Radenković smatra da je jedino moguće da vladajuću koaliciju u Kosovskoj Mitrovici formiraju stranke koje čine vladu Srbije.

Nosilac Građanske liste Oliver Ivanović je rekao da je jedini zahtev ove liste da nova vlast ostvari ono što je bilo predizborno obećanje građanima.

"To su životne stvari - voda, struja, problem kanalizacije, parkirališta, da Mitrovica bude uređen i čist grad. Naravno, i obračun s korupcijom", poručio je Ivanović.

Radenković i Ivanović smatraju da o budućem gradonačelniku Kosovske Mitrovice odluku treba da donesu vrhovi stranaka koje će formirati vlast.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još traju pregovori o formiranju vlasti u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Glas javnosti, 08.Jun.2010, 07:06

KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke u Kosovskoj Mitrovici Dragiša Đoković izjavio je da još traju pregovori o formiranju lokalne vlasti u ovom gradu...Razgovori se vode, ali još nema dogovora, rekao je Đoković koji nije mogao potvrditi da će buduća vlast u...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.