BEZ CENZURE: Razrešavamo 9 najčešćih mitova o analnom seksu

Izvor: Kurir, 15.Jan.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ CENZURE: Razrešavamo 9 najčešćih mitova o analnom seksu

Nekima je još uvijek tabu tema, neki ga obožavaju, a neki ni sami ne znaju što da misle

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Cosmopolitan.rs

Kada je analni seks u pitanju, jedno je sigurno - on apsolutno potvrđuje izreku da se o ukusima ne raspravlja. Jedni ga obožavaju, drugi ga mrze, treći ga ne bi probali ni po koju cenu, četvrti su zainteresovani, ali ne znaju kako da pitaju... Sigurno je samo da o njemu imate mišljenje, ali da li je vaše mišljenje posledica ličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iskustva ili brojnih zabluda koje o njemu postoje?

Mit #1 - Neopisivo je bolan

Analni seks nije nužno bolan, iako može da bude. Najčešće je bolan jer se upražnjava na pogrešan način. Mnoge žene ga smatraju veoma prijatnim, a neke čak doživljavaju i orgazme na ovaj način.

Bitno je samo da krenete polako, da se potpuno opustite i da koristite dovoljno lubrikanta. Krenite prvo s prstom ili nekom igračkom i uskoro ćete zaboraviti na sve nelagode.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.