BESPLATNI SENDVICI VATROMET I VALCER Ovako je Nova godina docekana sirom Srbije

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNI SENDVICI VATROMET I VALCER Ovako je Nova godina docekana sirom Srbije

U gradovima širom Srbije, građani su na centralnim gradskim trgovima dočekali Novu godinu.

Veselo u Jagodini

Tako je na trgu u centru Jagodine više od 1.000 građana uz hitove popularne muzike i polusatni vatromet, te besplatne sendviče, pivo i sokove dočekalo novu godinu.

Jagodince nije sprečila ni niska temepratura od 7 stepeni ispod nule da izađu na trg. Njih je zabavljala Nadica Ademov, a organizatori ističu da je podeljeno oko hiljadu sendviča >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa kobasicom, kao i hiljadu litara piva i sokova. Inače, Jagodinci su veče dočeka uglavnom proveli u svojim domovima i restoranima gde je oranizovano veselje. Veselo je bilo i u ostalim gradovima u Pomoravlju.

Subotičani na gradskom trgu

Istovremeno, više stotina Subotičana 2016. godinu dočekalo je na gradskom trgu, a zabavu pod vedrim nebom za Bačvane organizovao je novosadski radio „As Fm“.

Na Trgu slobode nastupili su di džej Konte, di džej Gruver i di džej Nojs. Nakon odbrojavanja, tačno u ponoć, prve minute Nove godine obeležili su bečki valcer „Na lepom plavom Dunavu“ i višeminutni vatromet.

Bez ijednog incidenta, u dobroj atmosferi i najnovije muzičke hitove plesali su i mladi i stari, a zbog hladnoće mnogi su se grejali u obližnjem „Winterfestu“, zimskom vašaru, uz kuvano vino i domaće specijalitete.

Hladnoća nije omela zabavu na Kopaoniku

Zabave nije falilo ni na Kopaniku. Iako je u novogodišnjoj noći, Kopaonik bio najhladniji u Srbiji,brojni gosti, podgrejali su atmosferu do usijanja. Ove godine stranihgostiju je najviše iz Rumunije i Grčke, ali i iz svih delova Srbije.

Restorani i kafići su prepuni, u kojima će se veseliti do jutarnjih sati. U Grandu nastupa Ana Nikolić, za čiji je nastup vladalo velikointeresovanje.

Ni ove godine na Kopaoniku nije izostao tradicionalni vatromet.

Trubači u Leskovcu

Stara 2015. godina ispraćena je i u centru Leskovca koncertom Pinkovih zvezda, a Nova 2016. godina dočekana trubačima, čestitkama dece i vatrometom.

Nekoliko stotina uglavnom mladih Leskovčana pevalo je na Širokoj Čaršiji s mladim pevačima Markom Stolićem, Milanom Dautović i Sonjom Šćepanović. A nešto pre ponoći binu su zauzeli trubači.

Pre nego što je odjeknuo vatromet, Novu godinu su čestitali Deda Mraz i deca iz Karate kluba Bušido koja su raspoloženim Leskovčanama poželela puno sreće, zdravlja i blagostanja.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.