BESPLATNE ZIMSKE RADIONICE: Od ponedeljka druženje sa umetnicima i sportistima u Dečjem kulturnom ce

Izvor: Kurir, 09.Jan.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNE ZIMSKE RADIONICE: Od ponedeljka druženje sa umetnicima i sportistima u Dečjem kulturnom ce

BEOGRAD - Decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta u Dečjem kulturnom centru Beograd tokom zimskog raspusta očekuju brojne besplatne kreativne radionice i druženje sa uspešnim umetnicima i sportistima.

Od ponedeljka 12, pa do 17. januara, deca i mladi imaće priliku da zapevaju sa Đorđem Davidom i Ivanom Peters, da odigraju partiju šaha sa Alisom Marić i da učestvuju u baletskim, likovnim, animiranim, muzičkim i lutkarskim radionicama.

Broj mesta je ograničen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pa je potrebno prijaviti se na željenu radionicu na broj telefona 011/ 32 42 011 ili mejlom na zimskeradionice@dkcb.rs.

Dečji kulturni centar Beograd, pored toga što tokom školske godine organizuje umetničke i sportske radionice, festivale, pozorišne predstave, tribine, koncerte, izložbe i druge kulturno-obrazovne programe, svakog raspusta pokloni deci i mladima interesantne programe i aktivnosti u svojim ateljeima i studijima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Od ponedeljka besplatne radionice za decu u DKCB-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2015

Decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta u Dečjem kulturnom centru Beograd tokom zimskog raspusta očekuju brojne besplatne kreativne radionice i druženje sa uspešnim umetnicima i sportistima...Od ponedeljka 12, pa do 17. januara, deca i mladi imaće priliku da zapevaju sa Đorđem Davidom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.