BESPLATAN OBROK ZA 650 ŽITELJA U BAČKOJ TOPOLI

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATAN OBROK ZA 650 ŽITELJA U BAČKOJ TOPOLI

Narodna kuhinja počinje da radi u utorak

BAČKA TOPOLA - Narodna kuhinja u Bačkoj Topoli počeće da radi u utorak 6. decembra, a njene usluge ove godine koristiće 650 ljudi.

Hrana najsiromašnijim stanovnicima te opštine biće deljena na 16 punktova po spiskovima koje je sastavila posebna komisija, saopštio je lokalni Crveni krst.

Potrebe ljudi za besplatnim ručkom veće su od utvrđenog broja korisnika, ali okvir sredstava koji je obezbeđen za tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << namenu ne omogućava povećanje broja korisnika, kažu u Crvenom krstu.

Rad narodne kuhinje obezbedili su Crveni krst Srbije i opština Bačka Topola, a tu vrstu pomoći najsiromašniji stanovnici moći će da koriste narednih pet meseci.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.