BESKUĆNIK KUVAO I JEO MESO SVOJIH ŽRTAVA! Hteo da odseče i genitalije jednoj od njih, betonskim blokovima lomio glave na spavanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 06:58

BESKUĆNIK KUVAO I JEO MESO SVOJIH ŽRTAVA! Hteo da odseče i genitalije jednoj od njih, betonskim blokovima lomio glave na spavanju!

Svirepa ubistva

Dvadesetogodišnji Tadolvenkosi Ndlovu osumnjičen je za pet ubistava koja su se dogodila širom Hararea, prestonice Zimbabvea, između 28. avgusta i 4. septembra kad ga je uhapsila policija, navodi Slobodna Dalmacija.

Ndlovu je navodno ubio žrtve bacajući im betonske blokove na glavu dok su spavali nakon čega im je vadio organe koristeći razbijeno staklo. Pojavljujući se u sredu pred sudom u Harareu povukao je ranije priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je kuvao i jeo meso svojih žrtava. Tvrdio je da su detektivi izvukli priznanje kanibalizma pod prinudom.

Ndlovu se sumnjiči da je pržio i pekao iznutrice žrtava na otvorenoj vatri pre nego što ih je konzumirao. Policija je saopštila da je hteo da odseče i genitalije jednoj od svojih žrtava, ali je pobegao sa mesta ubistva pre nego što je uspeo.

Mediji navode da je Ndlovu takođe beskućnik i da je ranije bio u zatvoru u Harareu i svom rodnom gradu Bulavajo koji je udaljen 440 km od Hararea. Takođe se navodi da je povezan s tri slučaja ubistva u Bulavaju u jugozapadnom Zimbabveu 2020. godine.

Postojao je široko rasprostranjen strah među velikom populacijom beskućnika u Harareu kako se širila vest o ubistvima. Izveštaji pokazuju da su neki počeli da spavaju u grupama radi bezbednosti ili su privremeno napustili Harare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.