BESAN PAS IZUJEDAO OSNOVCA (11)! Učenik hospitalizovan, ispituje se vlasnica psa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 19:04

BESAN PAS IZUJEDAO OSNOVCA (11)! Učenik hospitalizovan, ispituje se vlasnica psa!

Jedan učenik se nalazi u bolnici sa teškim povredama nakon što ga je izujedao pas.

Službe hitne pomoći pozvane su u kuću u Mančesteru u nedelju popodne nakon izveštaja da je 11-godišnjaka napao pas koji je bio van kontrole.

Hitna pomoć je pronašla povređenog dečaka i odvezla ga u bolnicu.

Žena (35) uhapšena je na licu mesta zbog sumnje da je njen pas napao dečaka.

Pas je takođe zaplenjen dok je žena ostala u pritvoru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ovo je užasan napad koji je ostavio 11-godišnjeg dečaka sa ozbiljnim povredama, a njegova porodica je razumljivo uznemirena onim što se dogodilo. Razumem zabrinutost koju će incident ove prirode izazvati u široj zajednici, i želim da vas uverim da ćemo sprovesti opsežnu istragu o tome šta se dogodilo – rekla je policajka zadužena za slučaj.

- Pas je obezbeđen, a mi smo uhapsili ženu koja je i dalje u policijskom pritvoru. Naša istraga je u ranoj fazi, ali nastojimo da razumemo sve okolnosti i preduzećemo odgovarajuće mere – rečeno je iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.