BEOGRAĐANINU ODREĐEN PRITVOR: Nakon tuče u Budvi, muškarac optužen za ubistvo u pokušaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 22:32

BEOGRAĐANINU ODREĐEN PRITVOR: Nakon tuče u Budvi, muškarac optužen za ubistvo u pokušaju

U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv lica N.T., zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i još četiri lica zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči.

Nakon saslušanja u podgoričkom Višem sudu, Beograđaninu N. T. određen je pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- N. T. i L. T. nakon saslušanja kod istražnog sudije određen je pritvor zbog osnovane sumnje da su izvršili okrivljeni N. T. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivično delo ubistvo u pokušaju, a okrivljeni L. T. krivično delo učestvovanje u tuči - potvrdila je portparol Višeg suda Aida Muzurović.

Više državno tužilaštvo u Podgorici predložilo je ranije, nakon saslušanja, da se državljaninu Srbije N. T., zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, odredi pritvor.

- Povodom događaja koji se desio u Budvi u noći 24.07.2021. godine, u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv lica N. T., zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i još četiri lica zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči, povodom čega je od strane dežurnog tužioca ovog tužilaštva, u saradnji sa upravom policije, izvršen uviđaj na licu mesta kojom prilikom su izuzeti pronađeni tragovi i predmeti, koji će biti predmeti odgovarajućih veštačenja, a lica su uz krivičnu prijavu privedena ovom tužilaštvu radi saslušanja u svojstvu osumnjičenih i isti su saslušani u ovom tužilaštvu, nakon čega je doneta naredba o sprovođenju istrage sa predlogom za određivanje pritvora licu N. T., zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju, kao i u odnosu na dva lica zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči - navela je u ranijem odgovoru portparol i tužiteljka Lepa Medenica.

Pre par noći, sat nakon ponoći policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u Budvi, u jednom ugostiteljskom objektu, došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede.

Policija je odmah izašla na lice mesta, izvršila blokadu Starog grada i izvršila pretragu terena. Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih dela su pravovremenom reakcijom sprečile bekstvo osumnjičenog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.