BEOGRAĐANI VAŽNO OBAVEŠTENJE! Zbog radova menja se trasa ključne autobuske linije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 10:06

BEOGRAĐANI VAŽNO OBAVEŠTENJE! Zbog radova menja se trasa ključne autobuske linije

Zbog radova na toplovodu u Ulici braće Jerković menja se režim saobraćaja i trasa linije 18 gradskog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (desna saobraćajna traka), na delu od zone pešačkog prelaza koji se nalazi ispred zone raskrsnice sa Ulicom kružni put voždovački, sledećih pedesetak metara, gledano u smeru ka Autokomandi.

Radovi će se izvoditi od 19. aprila od 9 časova do 30. aprila.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvaranja desne saobraćajne trake (saobraćajna traka za pravo) na ovom delu, u smeru ka Autokomandi, zbog čega će doći do promena u radu linije 18.

U smeru ka Zemunu autobusi će saobraćati sledećom trasom: Svetozara Radojčića – Dragice Končar – Zaplanjska – Darvinova – Kumodraška i dalje redovnom trasom.

U smeru ka Medakoviću 3 autobusi će voziti redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja autobusko stajalište "Braće Jerković 1" (smer ka Kumodraškoj ulici) u Darvinovoj ulici, ispred kućnog broja 36.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radovi u Ulici braće Jerković: Od sutra se zatvara desna traka, menja se trasa linije 18, evo do kada važe izmene

Izvor: Blic, 18.Apr.2023

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže u Ulici braće Jerković doći će do promene u radu linija javnog gradskog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. Radovi će se izvoditi od 19. aprila, od 9 časova, do 30. aprila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.