BEOGRADSKI KARNEVAL BRODOVA: Dah Venecije na Sava promenadi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:02

BEOGRADSKI KARNEVAL BRODOVA: Dah Venecije na Sava promenadi (VIDEO)

Juče je u Beogradu održan 18. Karneval brodova.

Defileom Policijskog orkestra uz pratnju mažoretkinja iz Bele Crkve juče je započeo 18. Beogradski karneval brodova na Sava promenadi.

Centralni deo manifestacije bila je povorka dekorisanih brodova koja se kretala na delu reke Save od Tramvajskog mosta do Gazele.

U povorci je učetvovalo više od šezdeset brodova, koji su se takmičili u izboru za najbolje dekorisani brod.

Na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povorke plovio je brod Horizont.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

U okviru manifestacije na Sava promenadi održani su koncerti, a bio je organizovan i eko bazar. Bili su tu i zabavljači i animatori su, zajedno sa dečijim horom Čarolija, uveseljavali najmlađe posetioce.

Kao i prethodnih godina, Beogradski karneval brodova ima i humanitarni karakter, pa su posetioci mogli da obiđu i štandove organizacija i ustanova koje se bave humanitarnim programima i društveno odgovornim radom.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.