BEOGRADSKE PROSTITUTKE RADILE U ZAGREBU

Izvor: Kurir, 11.Jun.2011, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKE PROSTITUTKE RADILE U ZAGREBU

ZAGREB - Seksualne ga­starbajterke! Hrvatska policija uhapsila je trojicu svodnika, za koje su sumnja da su angažovali devojke iz Srbije za bavljenje prostitucijom u susednoj državi. Policija je, prema nezvaničnim informacija, lisice na ruke stavila Z. B. (45), G. M. (31) i G. V. (31), a

ZAGREB - Seksualne ga­starbajterke!

Hrvatska policija uhapsila je trojicu svodnika, za koje su sumnja da su angažovali devojke iz Srbije za bavljenje prostitucijom u susednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << državi. Policija je, prema nezvaničnim informacija, lisice na ruke stavila Z. B. (45), G. M. (31) i G. V. (31), a tokom istrage saslušana je i 22-godišnja devojka iz Beograda.

- Devojka iz Srbije stara 22 godine bila je u stanu u zagrebačkom naselju Malešnica sa mušterijom kad je policija upala - kaže sagovornik iz istrage. Mlada Beograđanka je, navodno, priznala da je u Zagreb došla sredinom aprila, s još jednom devojkom, takođe Srpkinjom, da bi za novac pružala seksualne usluge.

- Ispričala je da su ona i „koleginica“ za mesec i po dana u Zagrebu zaradile oko četiri i po hiljade evra. Jedna polovina bila je njihova, a drugu su predale makroima - prenose izvori iz istrage. Dve Beograđanke, prema dosad prikupljenim informacijama, „posao u inostranstvu“ pronašle su preko zasad nepoznatog posrednika. Otišle su na razgovor s „poslodavcima“ iz Zagreba u Novi Sad i tu se dogovorile da počnu da rade.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.