BEOGRADE, ŠTO NE MOŽE NIKO MOŽEŠ TI: Gradi se novi nadvožnjak preko brze pruge u Batajnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 18:38

BEOGRADE, ŠTO NE MOŽE NIKO MOŽEŠ TI: Gradi se novi nadvožnjak preko brze pruge u Batajnici (FOTO)

Gradi se nadvožnjak preko pruge dužine 285 metara sa 12 stubova sa izgradnjom prilaznih saobraćajnica dužine oko 1000 metara.

U toku je izgradnja denivelisanog ukrštanja preko pruge u Batajnici. Radove izvodi i finansira Grad Beograd. Prihvatili smo da uradimo ovaj posao zbog građana Batajnice kako bi oni imali normalan i bezbedan prelaz preko pruge iako je nadvožnjak trebalo da se gradi u okviru projekta rekonstrukcije pruge, napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom Fejsbuk nalogu.

Ali nije problem, kada je Grad Beograd u pitanju za nas važe stihovi iz Bajagine pesme "što ne može niko možeš ti".

Trenutno su u izgradnji svih 72 komada neophodnih šipova za sve stubove  i deset stubova mosta. U toku je izgradnja temelja za preostala dva stuba.

Danas je počela montaža skele za izgradnju trupa mosta na batajničkoj strani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vesić najavio izgradnju nadvožnjaka u Batajnici

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2021

Zamenik gradonačenika Beograda Goran Vesić izjavio je da je u toku izgradnja nadvožnjaka preko pruge u Batajnice dužine 285 metara sa 12 stubova i sa izgradnjom prilaznih saobraćajnica dužine oko hiljadu metara.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.