BEOGRAD POD OPSADOM POLICIJE NAKON PUCNJAVE U BETON HALI! U toku akcija Vihor - ovo su detalji KRVAVOG ZLOČINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 07:32

BEOGRAD POD OPSADOM POLICIJE NAKON PUCNJAVE U BETON HALI! U toku akcija Vihor - ovo su detalji KRVAVOG ZLOČINA

Pucnjava se dogodila oko jedan sat posle ponoći, pred punim klubom.

Radnik obezbeđenja (39) ranjen je u pucnjavi noćas u jednom klubu u Beton hali. Pucnjava se dogodila oko jedan sat posle ponoći i to pred punim klubom u kojem je u tom trenutku bilo oko 500 ljudi. 

Do pucnjave je, kako se saznaje, došlo nakon što se osumnjičeni pobio sa obezbeđenjem kluba. Nakon pucnjave, pripadnici Interventne jedinice ušli su u klub i uhapsili menadžere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je pobegao u pravcu obližnje pumpe. Nakon pucnjave u klubu na snazi je policijska akcija "Vihor" kako bi se osumnjičenom što pre ušlo u trag.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNE SCENE U BETON HALI: U pucnjavi PRED PUNIM KLUBOM muškarac teško ranjen

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Napadač je pobegao nakon napada...U Beton hali je oko jedan sat posle ponoći ranjena jedna osoba. ..Kako je javio reporter portala Informer, pucnjava se dogodila pred punim klubom u kojem je u tom trenutku bilo oko 500 ljudi. Nakon pucnjave, pripadnici Interventne jedinice ušli su u klub i uhapsili menadžere...Iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MENADŽER KLUBA U BETON HALI DAO ISKAZ POLICIJI: Isplivali novi detalji krvavog zločina - čekaju se prva hapšenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

U pucnjavi je povređen radnik obezbeđenja...Menadžer kluba u Beton hali, u kojem se dogodila noćas pucnjava, bio je na razgovoru u policiji, kojoj je dao svoj iskaz u vezi sa noćašnjim dešavanjem. Kako se saznaje, ovim povodom još niko nije uhapšen, a u toku je potraga za napadačem...Podsećamo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.