BEOGRAD NA VODI: Ukinuta studija visokih objekata!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD NA VODI: Ukinuta studija visokih objekata!

Ukidanjem ove studije omogućeno je da se u okviru projekta Beograd na vodi izgradi kula visine 210 metara, jer dok je stara studija bila na snazi to nije bilo moguće

BEOGRAD - Privremeni organ grada Beograda usvojio je Odluku o izradi izmena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Beograda i Odluku o prestanku važenja Studije visokih objekata Beograda.

Ove odluke su donete su skladu sa priprema za početak izgradnje Beograda na vodi.N

Naime donošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovakve odluke je veoma bitna, jer je predviđeno da se u okviru projekta " Beograd na vodi" izgradi kula visine najmanje 210 metara, jer dok je važila ranija Studija visokih objekata Beograda,to nije bilo moguće jer zgrada ne bi bila legalna.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.