BEOGRAD JE UPOZOREN: U Pančevu bilo sunčano, a pre pojave tamnih oblaka začuo se SNAŽAN PLJUSAK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 20:15

"BEOGRAD JE UPOZOREN": U Pančevu bilo sunčano, a pre pojave tamnih oblaka začuo se SNAŽAN PLJUSAK (VIDEO)

U narednih sat vremena nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom navode iz RHMZ

Jak pljusak počeo je u Pančevu oko 18 sati. Dvadesetak minuta kasnije, stigla je najava meteorologa i za Beograd. U okolini Gornjeg Milanovca padao je grad.

Kiša je stigla i pre nego što su tamni oblaci prekrili nebo. Uz zvuke grmljavine i jakog vetra koji je "pomagao" da stanovnicima Pančeva da kiša prodre u kuće onih koji nisu na vreme zatvorili prozore, videli su se i sunčevi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zraci.

RHMZ najavio je za ovo popodne nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.

- U narednih sat vremena nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na teritoriji grada Beograda pljuskovi, grmljavina i pojačan vetar - objavio je RHMZ u 18:20 sati.

У наредних сат времена на територији града Београда пљускови, 🌩️ и појачан 💨 (важи од 18:20 09.08.2020. до 19:20 09.08.2020.) pic.twitter.com/4scImeeQBO

— РХМЗ (@Hidmet) August 9, 2020

Na autoputu Miloš Veliki kod Gornjeg Milanovca oko 18 časova padao je jak, krupan grad koji je paralisao saobraćaj.

- Olujna kiša, praćena vetrom i gradom primorala nas je da parkiramo automobile u zaustavnoj traci. Brisači nisu mogli da očiste svu tu količinu vode i leda, vidljivost je bila maksimalno smanjena - izjavila je Ana Mosić, koja je se kretala iz pravca Beograda ka Čačku.

Oko dvadesetak vozila u zaustavnoj traci čekalo je duže od 20 minuta da prođe oluja praćena gradom.

Saobraćaj na ovoj deonici je normalizovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.