BELIVUKOV VOJNIK HITNO HOSPITALIZOVAN! Sav krvav primljen na kliniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 12:54

BELIVUKOV VOJNIK HITNO HOSPITALIZOVAN! Sav krvav primljen na kliniku

Boris Karapandžić, koji je optužen da je bio pripadnik zloglasnog kriminalnog klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, primljen je u Urgentni centar sa teškim povredama.

Izvor Kurira otkriva da je Karapandžić primljen na kliniku juče oko 10 sati i da je bio sav krvav! Lekari koji su mu pružili prvu pomoć odmah su obavestili policiju.

- Karapandžić je došao u Urgantni sav krvav i u hematomima, imao ih je čak i po tabanima. Policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navodno rekao da ga niko nije mučio i tukao, već da je sam proleteo kroz staklena vrata - otkriva sagovornik Kurira.

Kako dodaje, Karapandžić nije životno ugrožen, ali je hospitalizovan.

Boris Karapandžić, podsetimo, prošle nedelje je bio u sudnici Specijalnog suda. On je bio uhapšen 4. februara 2021. godine, a u oktobru prošle godine je pušten da se brani sa slobode.

Kriminalnoj grupi sudi se za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem, ali se Karapandžić ne teteri da je učestvovao u krvavim zločinima, već da je bio pripadnik klana koji je delovala pod paravanom navijčke grupe "Principi".

Nekoliko puta, od kako je pušten, došao je modar u sud.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.