BEJRUT EPICENTAR NEREDA! Sukobi se nastavljaju: Demonstranti nasilno upali u zgrade DVA LIBANSKA MINISTARSTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 19:43

BEJRUT EPICENTAR NEREDA! Sukobi se nastavljaju: Demonstranti nasilno upali u zgrade DVA LIBANSKA MINISTARSTVA

Nemiri u Bejrutu se nastavljaju

Demonstranti u Bejrutu upali su u zgrade Ministarstava rada i za poslove izbeglica Libana, saopštila je libanska informativna agencija.

Sukobi između demonstranata i policije počeli su večeras u centru Libana. Najteža situacija je trenutno u blizini zgrade parlamenta. Kako javljaju mediji, policija je upotrebila suzavac.

Podsetimo, u jučerašnjim sukobima policije i demonstranata poginuo je jedan policajac, a demonstranti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su upali u nekoliko ministarstva kao i asocijaciju banaka.

U eksploziji koja se u sredu desila u luci u centru Bejruta, prema poslednjim podacima, poginulo je 158 ljudi, povređeno ih je više od 6.000, a 21 osoba se vodi kao nestala. Strahovitu eksploziju u bejrutskoj luci izazvalo je više od 2.700 tona amonijum-nitrata koji je šest godina čuvan u skladištu, nakon što ga je konfiskovala carinska služba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.