BEDNO DA BEDNIJE NE MOŽE! Za terorisanje srpske dece, pretnju nožem i psihičku torturu Albancima određena SMEŠNA KAZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 23:43

BEDNO DA BEDNIJE NE MOŽE! Za terorisanje srpske dece, pretnju nožem i psihičku torturu Albancima određena SMEŠNA KAZNA

Lažna država čuva svoje teroriste.

Policija u Gračanici kaznila je novčano za remećenje javnog reda i mira dva Albanca pošto su priznali da su izazvali incident, ali odbili da priznaju da su grupi srpskih dečaka u Lapljem Selu na Kosovu i Metohiji pretili nožem, terali ih da uzvikuju "Tači predsednik" i vređali predsednika Srbije.

Policija ih je prethodno identifikovala i privela, radi se o Albancima iz Janjeva, preneo je RTS.

Saslušani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u stanici policije u Gračanici i onda pušteni kući uz izrečenu novčanu kaznu za remećenje javnog reda i mira.

U stanici policije u Gračanici je rečeno da su tokom saslušanja izjavili "da im nije bila namera da ugroze živote srpskih mladića i da su negirali da su pretili srpskim maloletnicima i da su ih vređali".

Dva Albanca presrela su automobilom grupu od petorice srpskih maloletnika u Lapljem Selu kod Gračanice u petak uveče i uz psovke i pretnje nožem, od dece su tražili da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači, te da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima.

Od tada su Albanci bili u bekstvu.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.