BEČIĆ O RATU KOJI SE VODI PROTIV SRBIJE: Današnje lažne dojave o bombama u školama nisu slučajne, to je dodatni pritisak na državu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 21:30

BEČIĆ O "RATU" KOJI SE VODI PROTIV SRBIJE: Današnje lažne dojave o bombama u školama nisu slučajne, to je dodatni pritisak na državu!

Protiv Srbije i predsednika Vučića se vodi specijalni rat.

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Crnom Gorom, mr Igor Bečić oglasio se o današnjim lažnim dojavama o bombama koje su stizale u škole širom Srbije.

- Posle  užasne tragedije koja je zadesila našu zemlju, umesto da svi zajedno ujedinjeni pronađemo rešenja, što je država odmah i uradila, predlažući set mera, opozicija se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za to vreme svim silama ujedinila u hajci protiv predsednika Vučića, i svih njegovih saradnika i ljudi bliskih njemu, pa tako imamo i napade na članove Vlade, premijerku, ministra Vučevića, ministra Gašića, te Patrijarha Porfirija.. ne birajući kao i uvek reči i sredstva kojim će se obratiti predsedniku, sada se svi javljaju i pokazuju svoja prava lica pa i pojedini advokati zaštitnici najčuvenijih kriminalaca, Jovo Bakić i svi slični njemu su se udružili i na najbrutalniji način pozivaju na nasilje i ubistvo predsednika.

Svi protesti, kao i dojave o bombama su veštački izazvani u cilju prikupljnja jeftinih političkih poena i izazivanja opšte nestabilnosti među ljudima.

Sam stav dela poljoprivrednika da se odbijaju ponuđeni razgovori je jasan pokazatelj toga da su protesti krajnje politizovani, pritisci su tu svakog dana i sa raznih strana a svaki pritisak ima samo jedan jasan cilj-da se oslabi poredak, dovede do haosa i da se stvori dodatni pritisak na predsednika, koji već trpi ogromne pritiske po pitanju KiM i zbog ne uvođenja sankcija Rusiji - rekao je Bečić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.