BEBU SPRŽILA PARA IZ POKVARENOG RADIJATORA: Kobno je bilo što roditelji nisu obratili pažnju na jednu važnu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 23:22

BEBU SPRŽILA PARA IZ POKVARENOG RADIJATORA: Kobno je bilo što roditelji nisu obratili pažnju na jednu važnu stvar

Verovatno je bio problem sa ventilom.

Dečak je izgoreo nasmrt zbog neispravnog radijatora u Bruklinu u petak, rekli su policajci i izvori za sprovođenje zakona, prenosi New York Post.

Jednomesečni blizanci koji su bili u istoj sobi su iz predostrožnosti odvedeni u bolnicu iz kuće Midvud, rekli su izvori.

Policija je reagovala na poziv iz stana u Istočnoj 14. ulici u Bruklinu nešto posle 6 sati i zatekla 11-mesečno dete u spavaćoj sobi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kritičnim opekotinama od pare koja je izbila iz radijatora.

Beba je hitno prevezena u bolnicu, ali su lekari nažalost mogli samo da konstatuju smrt, saopštila je njujorška policija.

Veruje se da je radijator bio neispravan, zbog čega je iz njega iscurela opasna količina pare, rekli su policija i izvori.

Istražitelji su primećeni kako pregledaju spoljašnjost zgrade.

Godine 2017, dve sestrice su podlegle strašnim opekotinama kada je neispravan radijator pretvorio njihov stan u Bronksu u "parnu sobu", saopštile su tada službe za sprovođenje zakona.

- To je mesto pretvorilo u parnu sobu -  rekao je izvor iz policije o problemu sa radijatorom koji je tada ubio Ibanez Ambrouz (2), i njenu mlađu sestru Skili (1).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.