BEBA POZNATE GLUMICE HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Prestala sa dojenjem, a stanje mališana se naglo zakomplikovalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 07:17

BEBA POZNATE GLUMICE HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Prestala sa dojenjem, a stanje mališana se naglo zakomplikovalo!

Provela je teške trenutke na bolničkom odeljenju.

Zvezda britanske sapunice "Emerdejl" Hejli Tamadon otkrila je da je usled zdravstvenih komplikacija njenog malog sina morala hitno da se obrati za pomoć, pa je zajedno sa bebom - Džesperom, provela izuzetno teške trenutke na bolničkom odeljenju.

Ona je na svom "Instagram storiju" podelila informacije o bebinom zdravlju.

- Danas sam ponovo završila u bolnici sa njim. Zdravstveno stanje mu se prvo poboljšalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ubrzo je bilo ponovo jako loše. Hvala neverovatnom osoblju bolnice. Imamo sreće što ste sa nama -  napisala je Hejli, deleći i fotografiju malenog Džespera iz bolnice.

Prošle nedelje, ova 44-godišnja glumica je takođe na svom Instagram profilu podelila dužu objavu, u kojoj je pratioce izvestila zašto je već neko vreme odsutna sa društvenih mreža.

TV zvezda je podelila snimak i napisala: "Odmorila sam se neko vreme od društvenih mreža iz nekoliko ličnih razloga... Jedan od njih je taj što je Džesperu zaista bilo loše."

- Sada je na oporavku, hvala bogu, ali dve nedelje mu uopšte nije bilo dobro, jedne noći smo završili u bolnici. Na antibioticima je i mnogo je bolje.

Hejli je rekla da sve vreme nije imao apetita, odbijao je čak i da sisa.

- Sada kada mu je bolje, samo želi da grize! Osećam da je vreme da prestanemo sa dojenjem. Jako sam ponosna na sebe zbog toga što smo uspeli da sisamo 18 meseci, s obzirom na to da je trebalo da dojim 6 nedelja. Bilo je to prelepo putovanje, ali vreme je da prestanemo.

Hejli je Džespera dobila u oktobru 2019. godine sa svojim verenikom Adrijanom.

Glumica je otkrila da ju je vest da je trudna u 42. godini prilično iznenadila, pogotovo što je, kako kaže, ranije imala pobačaj, koji ju je ubedio da misli da ne može nikada da zatrudni.

-  Imala sam 42 godine, pročitala sam da postoji samo 5 procenata šansi da žene zatrudne nakon 40 godine, a rizik od pobačaja je znatno veći. Nažalost, prošli smo kroz sve to, ali sam iz toga naučila da su čuda moguća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.