BEBA PALA I SLOMILA VRAT Užas kod Žitišta, majka ostavila dete i otišla da se KOCKA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 15:23

BEBA PALA I SLOMILA VRAT Užas kod Žitišta, majka ostavila dete i otišla da se KOCKA?

Osmomesečni dečak iz sela Torak kod Žitišta preminuo je nakon što je pao i slomio vrat kada ga je majka ostavila samog zajedno sa troje male braće da bi otišla u kockarnicu.

Kako je potvrđeno iz zrenjaninske policije, slučaj je prijavljen 27. novembra, a na licu mesta zatečeno je muško dete starosti između sedam i osam meseci bez znakova života.

Odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo, a po čijem nalogu je telo deteta poslato na obdukciju radi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utvrđivanja kako je došlo do smrti. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad.

Kako se saznaje od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - priča izvor upućen u čitav slučaj.

Podsetimo, još jedan stravičan zločin dogodio se pre par dana u Srpskoj Crnji kada je majka polila sina benzinom i zapalila. Više o toj vesti možete pročitati ovde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE MAJKA KOJA JE OSTAVILA BEBU SAMU Dete preminulo dok se ona KOCKALA, njeni poznanici tvrde: "Sve je slutilo na TRAGEDIJU"

Izvor: Blic, 04.Dec.2023

Osmomesečni dečak T. B. iz sela Torak preminuo je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a prema prvim informacijama njega je majka ostavila samog sa trojicom braće starosti od dve do pet godina da bi otišla da se kocka. Telo bebe je poslato na obdukciju, pa će naknadno biti poznat uzrok smrti....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.