BEBA OSTAVLJENA U KUTIJI ZA JAJA NA MINUS 20! Tinejdžeri je pronašli na Božić, medicinsko osoblje plakalo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 23:10

BEBA OSTAVLJENA U KUTIJI ZA JAJA NA MINUS 20! Tinejdžeri je pronašli na Božić, medicinsko osoblje plakalo (VIDEO)

Na udaljenom putu u Sibiru petorica dečaka su pronašla bebu staru tri dana

Na Božić, 7. januara,  pet tinejdžera u Sibiru, na temperaturi od minus 20 stepeni, je u kartonskoj kutiji za jaja pronašlo napuštenu bebu. Devojčica, za koju se veruje da je stara tri dana, pronađena je na udaljenom putu u blizini sela Sosnovka kod Novosibirska.

U razgovoru za ruski list ngs.ru, otac jednog od tinejdžera, Dmitrij Litvinov, rekao je da su petorica dečaka izašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u šetnju na pravoslavni Božić.

 - Kako je već bio mrak, upalili su telefone da bi videli šta je u kutiji. Unutra je bila devojčica sa ćebetom nalik na krpu i flašom, rekao je Litvinov koga je sin hitno pozvao da dođe i bebu odvezu u bolnicu.

Dmitrij i njegova supruga Ana su strahovali da je beba stara tek tri dana mogla da dobije promrzline i da neće preživeti. Po dolasku u bolnicu, lekar je devojčicu pregledao i nežno joj trljao ruke i noge kako bi je zagrejao.

 Beba je porumenela i ustanovljeno je da je zdrava. Kasnije je prebačena u dečju bolnicu gde se i sada nalazi. Ana Litvinova je rekla da su ona i mnogi od osoblja bolnice plakali kada su čuli da je dete dobro.

Policija je otvorila istragu i traga za majkom koja je ostavila novorođenče što se tretira kao ubistvo maloletnika. Bračni par Litvinov, koji je bebu odvezao do bolnice i koji imaju već tri sina, žele da je usvoje ali moraju da vide da li mogu da se pronađu roditelji ili rođaci bebe. Za sada im nije dozvoljeno da je viđaju ali oni svakodnevno dolaze u bolnicu i donose neophodne stvari za devojčicu.

Ukoliko se ne pronađu roditelji, usvojitelji moraju da prikupe dokumenta i prođu posebne kurseve pre nego što dobiju dozvolu za usvajanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tinejdžeri pronašli bebu u kutiji za jaja ostavljenu na -20 stepeni

Izvor: Luftika.rs, 14.Jan.2022, 10:03

Petorica tinejdžera pronašli su bebu u kutiji za jaja, na jednom zabačenom sibirskom putu kojim retko ko prolazi. Beba je pravim čudom preživela na temperaturi od -20 stepeni, a ova strašna priča mogla bi da ima srećan epilog, s obzirom da se već javila porodica koja želi da usvoji bebu.. Naime,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.