Izvor: SandzakPress.net, 02.Mar.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BDZ u Crnoj Gori podržava Majke u borbi za prava

Korisnice naknada za majke sa troje i više dece počele su danas u podne protest ispred parlamenta Crne Gore u Podgorici, zahtevajući da se ukine zakon kojim im se smanjuje iznos naknade. Majke u zahtjevu da neće odustati od zahteva za ukidanje zakonaje na protestu podržao predsjednik Bošnjačke demokratske zajednice Hazbija Kalač.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Oko stotinu majki provelo noć ispred Skupštine

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 08:43

Oko stotinu korisnica naknada za majke sa troje i više dece koje protestuju zbog smanjenja naknada, provelo je noć ispred Skupštine Crne Gore...Majke koje su ispred zgrade parlamenta okupile u četvrtak zahtevajući ukidanje zakona kojim im se smanjuju naknade, poručile su da će sa protestom nastaviti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.