BBC zatvara popularni sajt o kuvanju

Izvor: Beta, 17.Maj.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC zatvara popularni sajt o kuvanju

Britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC) saopštio je da zatvara svoj sajt posvećen kuvanju, ali će ljubitelji pripremanja hrane kod kuće i dalje moći da pristupe mnoštvu postojećih recepata ako zapamte njegovu internet adresu.   Zatvaranje BBC-ijevog sajta o pripremanju jela izazvalo je negativne reakcije u medijima i na društvenim mrežama.Zvaničnici BBC-ija su rekli da će zainteresovani moći da pristupe bazi od preko 11.000 recepata ako zapamte URL adresu http://www.bbcgoodfood.com.Zatvaranje tog sajta je deo planova za smanjenje troškova od preko 15 miliona funti (19,2 milina evra). U okviru tih planova biće zatvoren i sajt "BBC News Magazine".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ŠTEDNJA BBC zatvara dva svoja sajta

Izvor: Blic, 17.Maj.2016

Britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC) saopštio je da zatvara svoj sajt posvećen kuvanju, ali će ljubitelji pripremanja hrane kod kuće i dalje moći da pristupe mnoštvu postojećih recepata ako zapamte njegovu internet adresu...Zatvaranje BBC-jevog sajta o pripremanju jela izazvalo je negativne reakcije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.