Izvor: B92, 10.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATIC INSISTIRA NA REFERENDUMU I U SRBIJI

Beograd -- Predsednik Demohriscanske stranke Srbije i ministar pravde Srbije Vladan Batic pozvao je u subotu sve Srbe da izadju na kosovske izbore i insistirao da se i u Srbiji, kao i u Crnoj Gori, raspise referendum sa istim pitanjem u vezi sa zajednickom drzavom.

Komentarisuci najavljeni referendum u Crnoj Gori, Batic je istakao da i gradjani Srbije imaju pravo da kazu u kakvoj drzavi zele da zive, naglasavajuci da istrazivanja javnosti govore da cak 60 odsto gradjana Srbije trazi takvo izjasnjavanje. "Nismo ucinili nista protiv zajednicke drzave, vrlo smo joj lojalni, ali trazimo da se i Srbija pita" - rekao je Batic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.