BATA TRENIRA STROGOĆU

Izvor: Kurir, 22.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATA TRENIRA STROGOĆU

Danilo nije samovoljno napustio kuću, već ga je Veliki Brat izbacio!

Užičanin Danilo Tomić, kome je prošle subote ukazana druga šansa da osvoji nagradu u rijaliti-šouu „Veliki Brat“, u sredu je napustio kuću na Košutnjaku. Revoltiran što je uslov za ostanak u kući bio da ne nosi svoju garderobu (čak ni donji veš) već da se snalazi kako zna i ume, Danilo je pobesneo, pa je rešio da odustane od daljeg takmičenja.

Obraćajući se juče brojnim novinarima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji su ga čekali pola sata, Tomić se ponašao bezobrazno i bahato. Nije krio gnev zbog toga što je morao da izađe:

- Hteo sam da izađem u ponedeljak, ali sam mislio da je u pitanju sprdnja i da ću dobiti stvari. Takođe sam pretpostavljao da je reč o zadatku. Znači, nisam samovoljno napustio kuću, već me je Veliki Brat izbacio. Da vas neko sve vreme „udara po glavi“, i vi biste izašli.

Danilo je kuću napustio u bade mantilu i, kako je rekao, gaćama sa buvljaka. Vidno revoltiran i nervozan, osuo je paljbu po ostalim stanarima, rekavši:

- Ukućani su dno dna! I govna bi jeli, samo da ostanu unutra! - zaključio je Danilo, obnevideo od besa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.