BASTAĆ ZAVRŠIO KARIJERU: Iza bivšeg predsednika Starog grada ostala prazna kancelarija i jelka?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 16:00

BASTAĆ ZAVRŠIO KARIJERU: Iza bivšeg predsednika Starog grada ostala prazna kancelarija i jelka?!

Pokupio stvari i otišao iz zgrade Opštine

Doskorašnji predsednik beogradske Opštine Stari grad Marko Bastać nije sačekao naslednika da mu preda vlast. Bastać je završio karijeru kao opštinski funkcioner, ne pozdravivši kvalitetnije političke rivale koji će ga zameniti i pokušati da olakšaju muke koje je njegovo predsednikovanje zadavalo stanovnicima ovog dela Beograda u prethodne četiri godine.

Bastać je bukvalno ispraznio svoju kancelariju, a mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezvanično tvrde da je čak odneo radni sto i stolice. To baš nije uobičajena praksa, jer je kancelarijski nameštaj obično u opštinskom vlasništvu, pa se postavlja pitanje da li je Bastać zaista doneo svoj sto i stolice na radno mesto, pa da ih nosi sa sobom sad kad više nije državni zaposlenik...

Bilo kako bilo, mediji još navode i da je od dekoracije u kancelariji ostala jedna manja jelka.

Da li će da ostavi tu jelku, ili će je izbaciti, trebalo bi da odluči novi predsednik Opštine kada se uskoro useli u tu kancelariju, a što ćemo saznati posle formiranja nove vlasti na Starom gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.