BARAKA UŽASA! Ovo je mesto na kom je nevenčani suprug ZARIO NOŽ U VRAT Ljubici, svuda smeće i nered (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 11:46

BARAKA UŽASA! Ovo je mesto na kom je nevenčani suprug ZARIO NOŽ U VRAT Ljubici, svuda smeće i nered (VIDEO)

Ubistvo se dogodilo na skretanju sa Ibarske magistrali ka Petlovom brdu, u improvizovanoj baraci.

Vlada Stanković (50) osumnjičen je da je noćas svirepo, nakon svađe, ubodom nožem u vrat ubio svoju nevenčanu suprugu Ljubicu Vučković (49) u baraci na Petlovom brdu u kojoj su živeli. Stravično ubistvo policiji je prijavio Ljubičin četrnaestogodišnji sin koji je prisustvovao zločinu.

Stanković je navodno popio, pa su se on i Ljubica posvađali nakon što su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vratili iz Kruševca.

U jednom trenutku Stanković je uzeo nož i zario ga nevenčanoj supruzi u vrat. Nakon toga je pobegao, a dečak je pozvao policiju u pomoć.

U komšiluku ovog para nalazi se još nekoliko baraka, međutim u njima nema nikoga.



Baraka u kojoj su nevenčani supružnici živeli je u jako lošem stanju, u dvorištu se nalazi smeće, a ispred kuće troje kolica za bebe, isprevrtana obuća, delovi nameštaja i nekoliko pasa.

Vrata barake su zapečaćena, a policijska traka okružuje objekat.

Unutrašnjojst kuće je u užasnom stanju, unutra se nalazi jedan krevet, a garderoba je pobacana svuda po podu i nameštaju.

Kako se saznaje, policija nije ranije imala prijava za nasilje u ovoj porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.