BARAĆ: UČEŠĆE NA SKUPU MI JE OTKAZANO

Izvor: Kurir, 07.Jun.2010, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARAĆ: UČEŠĆE NA SKUPU MI JE OTKAZANO

BEOGRAD - Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać izjavila je danas da joj je otkazano učešće na skupu "Korupcija - društveni problem i sociopatološka pojava u modernom društvu", kao i da nisu tačni navodi da nije došla zbog tehničkih razloga.

Ona je istakla da joj je dan uoči održavanja događaja javljeno da se njeno učešće otkazuje.

"Iako sam bila na putu, obećala sam da ću doći. Prihvatila sam poziv da učestvujem u diskusiji", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Barać Tanjugu i dodala da joj je moderatorka skupa, dan uoči održavanja, lično otkazala učešće.

Barać je navela da ne zna razloge zbog kojih joj je otkazano učešće.

U Medija centru ranije danas održan je skup na kome su učestvovali profesorka Pravnog fakulteta u Beogradu i član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Radmila Vasić, glavni i odgovorni urednik nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović i raniji predsednik Komisije za zaštitu ponuđača Saša Varinac.

Iz Medija centra juče su najavili da će na skupu učestvovati i predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.