BANE IVANOVIĆ: Ne očekujte prijateljski meč sa Realom!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE IVANOVIĆ: Ne očekujte prijateljski meč sa Realom!

Utakmicu sa Realom shvatićemo kao najozbiljniju proveru do sada - rekao je Bane

Kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Čelsija, Branislav Ivanović, poručio je ljubiteljima fudbala da u sredu protiv Real Madrida ne očekuju prijateljski meč.

Naime, u sredu Čelsi u Majamiju igra protiv Real Madrida koji sa klupe predvodi italijanski stručnjak Karlo Anćeloti, koji je 2010. godine uzeo duplu krunu sa Plavcima. Sa druge strane, Žoze Murinjo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prvi put nakon odlaska iz Madrida igraće protiv "svog" Reala.

"Ima mnogo stvari koje povezuju dva kluba, što meč već u najavi čini zanimljivim. Međutim, nemojte očekivati prijateljsku utakmicu. Shvatićemo je kao najozbiljniju proveru do sada", rekao je Ivanović.

Sjajni defanzivac Čelsija brzo je stekao poverenje novog menadžera Žoze Murinja i zadržao je mesto u startnoj postavi kluba sa Stamford Bridža.

Bane je izjavio da ekipa izgleda veoma dobro, da od prvog dana igraju na visokom nivou i da jako motivisani ulaze u novu sezonu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BANE IVANOVIĆ: Ne očekujte prijateljski meč sa Realom!

Izvor: Dzungla.org, 05.Avg.2013

Utakmicu sa Realom shvatićemo kao najozbiljniju proveru do sada – rekao je Bane OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.