BANATSKI TITANI ŽELE TITULU

Izvor: Kurir, 11.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANATSKI TITANI ŽELE TITULU

KIKINDA - Takmičenje za najjačeg čoveka Starog kontinenta okupiće ove godine u Novim Kozarcima kod Kikinde najpoznatije snagatore iz Evrope koji će snagu bicepsa i tricepsa demonstrirati u šest iscrpljujućih disciplina. Ovo je u Kikindi najavio najjači čovek Srbije i Balkana Ervin Katona. Ljudina iz Subotice je višestruki prvak Balkana i dvostruki osvajač Svetskog kupa. Na evropskoj lestvici kotiran je na vrlodobrom šestom mestu. Sudar evropskih titana „režiraće“ organizator neobičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << takmičenja, bodi-bilding klub „Sloboda“ iz Novih Kozaraca, koji ove godine obeležava dve decenije postojanja i rada.

- Zbog zgusnutog kalendara i brojnih obaveza učesnika još nije definitivno odlučeno da li će se takmičenje održati 19. ili 26. jula. Ove godine ugostićemo desetak takmičara, od kojih su pojedini svetski poznata imena. Publici će se predstaviti aktuelni šampion Češke Jan Salata, Igor Verner iz Nemačke, kao i Gabor Furgaš iz Mađarske. Ugostićeno i petoplasiranog na svetskoj rang-listi Poljaka Roberta Čepanskog. Za gledaoce će najatraktivinje biti guranje kamiona od 10 tona i takozvani Konanov krug. Sem mene, čast Srbije braniće još nekoliko takmičara iz naše zemlje - kaže Katona.

Novokozarčani će po šesti put biti domaćini snagatorskog hepeninga koji je lane bez daha ostavio vise od 2.000 gledalaca.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.